Wie zijn we ?

Wat ALL THAT DANCE onderscheidt van zijn concurrenten is de expertise van Virginie.
Haar ervaring als professionele danseres

in verschillende internationale bedrijven stelt hij u in staat u het beste advies te geven.

 

Ik begon met dansen op de leeftijd van 3 1/2, onder impuls van mijn moeder, een leraar lichamelijke opvoeding,  lessen volgen bij  Daniel Lambo (20th Century Ballet), Andrej Glegolski (Bulgarije)  en Patricia Assoignon (internationale danseres).  Dankzij deze laatste nam ik deel aan verschillende wedstrijden zoals La Scène Française of de Prix Carpeau, waar ik eerste prijzen won in mijn categorieën.

Bij  de leeftijd van 11, ik integreer  de Balletschool van Vlaanderen in Antwerpen onder leiding van Jos Brabants en de elite van Belgische dansleraren. Ik zal daar een volledig lesprogramma volgen: klassieke dans, jazz, moderne Graham-techniek, Flamenco, karakterdansen, mime, ... Ik zal daar mijn eerste pas de deux dansen als solist.

Op mijn 16e krijg ik  een beurs voor het San Francisco Ballet (VS), waar ik ook zal dansen in het corps de ballet.

 

Terug in Europa streef ik naar een carrière als professionele danseres  bij de Moulin Rouge en het Lido, in Parijs en Monaco. Op 20-jarige leeftijd word ik daar solist en daarna recensieleider.

Ik werkte ook als showchoreograaf voor Chopard, Chantal Thomass, Karen Millen, Lolita Lempicka, Max Chaoul, Armani Jeans, Roberto Cavalli,...

 

In 2005 keerde ik terug naar dit vlakke land dat van mij is en...  geïntegreerd  het team van  Franco Dragone in La Louvière, als productieassistent voor shows zoals City of Dreams (Macau), Décrocher la lune (La Louvière), KDO (Brussel), ...

Dankzij mijn ervaring als professionele danseres, bied ik je:

  • erkende merken

  • kwaliteitsprodukten

  • innovatieve materialen

 

en vooral... advies  gepersonaliseerd.

Of je nu een opkomende artiest, een ervaren professional of een simpele amateur bent, ik zal je helpen  vind al het materiaal dat je nodig hebt voor je kunst.

​​

Graag tot ziens in mijn wereld van betovering...

​​​

Virginia

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • TikTok